Modeontwerper Kristof Buntinx nodigt je uit om te Komen Eten.

“Hallo, ik ben Kristof Buntinx. Je weet wel, de modeontwerper die …”

Heb jij er ook zo’n hekel aan om jezelf telkens opnieuw aan mensen te moeten voorstellen? Kristof Buntinx ook. Daarom introduceert hij zichzelf vanaf 14 maart vier dagen lang voor eens en voor altijd en dat zal Vlaanderen geweten hebben. Want zoals het een echte BV betaamt, doet hij dat op televisie.
Programmeer dus alvast je tv om geen van de vier avonden te missen, want hier zit televisiegeschiedenis in.

Vuurdoop

“Ik moet zowat de meest onbekende ‘bekende designer’ van België zijn,” vertelt de Kristof Buntinx, “hopelijk komt daar na volgende week verandering in.”

Die hoop stoelt tot 14 maart nog op een wankele fundering want hoe de kijker hem zal leren kennen, hangt natuurlijk sterk af van de knip-en-plakkunsten van VIER beseft Buntinx. “Uiteraard duim ik dat ik er goed uit kom en natuurlijk ben ik bang om niet intelligent over te komen op televisie. Maar grappig zal ik alvast wel zijn, en is humor ook geen vorm van intelligentie?”

Van één ding is de ontwerper echter wel al zeker; “Ik vond de opnames zalig om te doen. Ik kan iedereen aanraden om mee te doen,” besluit hij.

Buntinx hoopt alvast dat Vlaanderen (en jij!) hem weet te smaken en wenst je aangename televisieavonden toe met Komen Eten.

Afspraak op VIER op 14, 15, 16 en 17 maart om 19.50u.

Aangename kennismaking? Laat het weten via #komeneten en #Buntinxkomteten. Tot op de ‘trending on Twitter’-pagina?

Kristof Buntinx in Komen Eten op VIER